V Karitas se zavedamo, da mnogi med nami potrebujejo pomoč, hkrati pa obstajajo tudi mnogi, ki so pripravljeni podariti različno blago. Zato smo ustvarili to spletno platformo, kjer lahko povezujemo tiste, ki potrebujejo, s tistimi, ki želijo podariti.

Kako deluje?

  1. Podarim: Če imate pohištvo, belo tehniko, elektroniko ali katerikoli drug predmet, ki ga ne potrebujete več, vendar je še vedno v dobrem stanju, ga lahko podarite tistim, ki to potrebujejo. Samo izpolnite naš obrazec z vsemi potrebnimi informacijami in počakajte na naš odgovor.
  2. Potrebujem: Če ste v situaciji, ko potrebujete določen predmet, pohištvo, opremo…vendar si je ne morete privoščiti, smo tukaj, da vam pomagamo. Izpolnite obrazec z informacijami o tem, kaj potrebujete, in potrudili se bomo, da vas povežemo z donatorjem.

–>POVEZAVA DO OBRAZCA (klik)

Pomembno obvestilo:

Čeprav si prizadevamo, da bi čim bolj učinkovito povezali donatorje z ljudmi v stiski, želimo opozoriti, da zaradi velikega števila ponudb in potreb morda ne bomo mogli upoštevati ali zadovoljiti vseh zahtev. Vsako ponudbo in potrebo obravnavamo s skrajno skrbnostjo in resnostjo, vendar zaradi omejenih virov in logističnih izzivov ni zagotovljeno, da bomo lahko povezali in porabili vse. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpežljivost.