Slovenska karitas je v sklopu programa youngCaritas oziroma Karitas mladih v Sloveniji ter v sodelovanju z Agencijo za varnost prometa pripravila projekt Na zdravo zabavo v naravo. Z njim želimo otroke in mladostnike, preko njih pa tudi odrasle ozaveščati o škodljivosti prekomernega uživanja alkohola. Projekt se deli na tri sklope, eden izmed njih je tu pred vami. Z njim želimo spodbuditi otroke in starše (stare starše), da do oktobra 2019 skupaj naredite vsaj 3000 višinskih metrov v slovenskih hribih in preživite kvaliteten čas v naravi brez alkohola, kar vključuje tudi vožnjo do in iz izhodišča.

DODATNE INFORMACIJE O PROJEKTU:

Za dodatne informacije lahko pišete na [email protected] ali na [email protected]

NAVODILA OB ZAKLJUČKU AKCIJE:

Po opravljenih 3000 višinskih metrih nam brošuro najkasneje do 25. oktobra 2019 pošljite na naslov Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana. Vse brošure bomo pregledali in izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo prejel nagrado – komplet opreme za pohodništvo. Vsi ostali sodelujoči bodo nagrajeni s tolažilnimi nagradami.

Projekt poteka v sklopu programa Slovenske karitas:

Projekt sofinancira:

Mnenja izražena v besedilu predstavljalo mnenja izvajalcev projekta in ne predstavljajo uradnega stališča Agencije RS za varnost prometa.