Otroci nas potrebujejo – ┼íolske potreb┼í─Źine

┼átevilni star┼íi, ki komaj shajajo iz meseca v mesec, se ob koncu ┼íolskega leta znajdejo v ┼íe ve─Źji stiski. Njihovi otroci so prav v tem mesecu prejeli sezname ┼íolskih potreb┼í─Źin, ki jih je potrebno preko poletja kupiti za naslednje ┼íolsko leto.

12.000 otrok potrebuje ┼íolske potreb┼í─Źine

Na Karitas se ┼íe posebej obra─Źajo po pomo─Ź dru┼żine, kjer so star┼íi brezposelni ali imajo nizko pla─Źo, dru┼żine z enim star┼íem in dru┼żine z ve─Ź osnovno┼íolci. Samo za najnujnej┼íe in obvezne ┼íolske potreb┼í─Źine za enega otroka potrebujejo ve─Ź kot 200 evrov.

Pomo─Ź za prihodnost otrok

Otroci se veselijo prihodnosti, razmi┼íljajo, kaj bodo postali, kak┼íen poklic bodo opravljali in kje bo njihovo mesto v svetu. ┬áDa bi lahko ┼żiveli ustvarjalno in dostojno ┼żivljenje, potrebujejo znanje in spretnosti.

Prosimo vas za dar, s katerim bo Karitas poleti pomagala socialno ogro┼żenim dru┼żinam s ┼íolskimi potreb┼í─Źinami za njihove otroke v obliki paketov in bonov za delovne zvezke.

Otroci nas potrebujejo, potrebujejo na┼ío pomo─Ź in podporo, da se bo v njihovih o─Źeh zopet pri┼żgalo upanje. Hvala!

Slovenska karitas

Podrobnosti o realizaciji pomo─Źi zbrane v letu 2016 >>>

Pomagajmo otrokom, ki nas potrebujejo. Hvala!

Svoj dar lahko prispevate na:
Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana,
TRR: SI56 0214 0001 5556 761

sklic: SI 00 362, namen: Otroci nas potrebujejo

Po slovenskih šolah poteka tudi akcija zbiranja zvezkov >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Pogoji in navodila >>>

 

Za podporo pri akciji v letu 2016 se zahvaljujemo naslednjim medijem:
POP TV, TV Slovenija,  TV Medvode, Televizija Celje, Golica TV, TV Idea-kanal 10 d.o.o, Gea TV, Savinjska TV, Exodus TV, Vaša televizija, Gorenjska televizija, Casmedia.
Radio 1, Radio Ognji┼í─Źe,┬áRadio Krka Novo mesto d.o.o., Moj Radio, Radio Robin,┬áRadio Tomi, Radio Hit, Radio Kranj, Radio Univox, Radio Velenje, Radio Ekspres,┬áRadio Slovenske Gorice, Radio Antena, Radio Capris, Radio Kum Trbovlje,┬á Radio Sora, Radio Center, Radio Alpski val, Radio Antena ┼átajerska, Radio Celje, Radio Gorenc, Radio ┼átajerski val, Radio Triglav, Radio Veseljak in Radio Zeleni val.
Med.Over.Net, MMC  RTV Slovenija,  Častnik, DELO, Gorenjski glas, Tednik Demokracija, Finance, Moje Finance, portal Pomurje, Zurnal 24

1. Izpolnite prijavo in domov boste prejeli polo┼żnico.

* Vsa polja so obvezna

Ime in priimek

Naslov

Poštna številka

Kraj

Znesek:

Namen:

Poslani podatki bodo hranjeni in uporabljeni izklju─Źno za obve┼í─Źanje o dobrodelnih akcijah in dejavnostih Slovenske karitas.