Otroci nas potrebujejo – šolske potrebščine

Številni starši, ki komaj shajajo iz meseca v mesec, se ob koncu šolskega leta znajdejo v še večji stiski. Njihovi otroci so prav v tem mesecu prejeli sezname šolskih potrebščin, ki jih je potrebno preko poletja kupiti za naslednje šolsko leto.

12.000 otrok potrebuje šolske potrebščine

Na Karitas se še posebej obračajo po pomoč družine, kjer so starši brezposelni ali imajo nizko plačo, družine z enim staršem in družine z več osnovnošolci. Samo za najnujnejše in obvezne šolske potrebščine za enega otroka potrebujejo več kot 200 evrov.

Pomoč za prihodnost otrok

Otroci se veselijo prihodnosti, razmišljajo, kaj bodo postali, kakšen poklic bodo opravljali in kje bo njihovo mesto v svetu.  Da bi lahko živeli ustvarjalno in dostojno življenje, potrebujejo znanje in spretnosti.

Prosimo vas za dar, s katerim bo Karitas poleti pomagala socialno ogroženim družinam s šolskimi potrebščinami za njihove otroke v obliki paketov in bonov za delovne zvezke.

Otroci nas potrebujejo, potrebujejo našo pomoč in podporo, da se bo v njihovih očeh zopet prižgalo upanje. Hvala!

Slovenska karitas

Podrobnosti o realizaciji pomoči zbrane v letu 2016 >>>

Pomagajmo otrokom, ki nas potrebujejo. Hvala!

Svoj dar lahko prispevate na:
Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana,
TRR: SI56 0214 0001 5556 761

sklic: SI 00 362, namen: Otroci nas potrebujejo

Po slovenskih šolah poteka tudi akcija zbiranja zvezkov >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Pogoji in navodila >>>

 

Za podporo pri akciji v letu 2017 se zahvaljujemo naslednjim medijem:
Casmedia, Eurotourist.tv, Exodus TV, Gea TV, Golica TV, Gorenjska televizijaNet tvPlanet tv, POP TVSavinjska TV,  Televizija Celje, TV Idea – kanal 10 d.o.o, TV Medvode, TV SlovenijaTV vaš kanalTV3,  Vaša televizija.
Radio 1, Radio OgnjiščeRadio Krka Novo mesto d.o.o., Radio Net, Moj Radio, Radio RobinRadio Tomi, Radio Hit, Radio Kranj, Radio Univox, Radio Velenje, Radio EkspresRadio Slovenske Gorice, Radio Antena, Radio Capris, Radio Kum TrbovljeRadio Sora, Radio Center, Radio Alpski val, Radio Antena Štajerska, Radio Celje, Radio Gorenc, Radio Murski ValRadio Štajerski val, Radio Triglav, Radio Veseljak, Radio Salomon, Radio Zeleni valRadio 94 in Radio Tednik Ptuj d.o.o.
Med.Over.Net, MMC  RTV Slovenija,  Častnik, DELO, Slovenske noviceGorenjski glas, Tednik Demokracija, Finance, Moje Finance, portal Pomurje, Zurnal 24

1. Izpolnite prijavo in domov boste prejeli položnico.

* Vsa polja so obvezna

Ime in priimek

Naslov

Poštna številka

Kraj

Znesek:

Namen:

Poslani podatki bodo hranjeni in uporabljeni izključno za obveščanje o dobrodelnih akcijah in dejavnostih Slovenske karitas.