Pokloni zvezek 2018

POKLONI ZVEZEK 2018

Na Karitas so se v lanskem letu obrnile ┼ítevilne dru┼żine, ki potrebujejo pomo─Ź tudi pri nakupu ┼íolskih potreb┼í─Źin. V┬álanskem letu je po vsej Sloveniji prejelo pomo─Ź v obliki ┼íolskih potreb┼í─Źin 12.549┬áosnovno┼íolcev, kar je skoraj za 420 razredov otrok. Tudi letos ┼ítevilne dru┼żine prosijo za pomo─Ź. ┼áe posebej tiste, ki so prizadete zaradi brezposelnosti star┼íev, bolezni in drugih te┼żkih okoli┼í─Źin.

Spo┼ítovani otroci in star┼íi vabimo vas, da poklonite nov, velik, ─Źrtan zvezek za osnovno┼íolce, ki tudi v Sloveniji potrebujejo pomo─Ź.
Hvala za vašo solidarnost!

 

Gradiva in vsebine za akcijo zbiranja zvezkov po šolah in vrtcih:

Tiskovine:
Resni─Źne zgodbe za otroke (.doc)
Obvestilo za oglasno desko – ┼áOLE (.doc)
Obvestilo za oglasno desko – VRTCI┬á(.doc)
Predlog obvestila za star┼íe – ┼áOLE (.doc)
Predlog obvestila za star┼íe – VRTCI (.doc)
Plakat (.pdf)
Razglednice za tisk (.pdf)


(Za prenos datotek je priporo─Źljivo, da kliknete nanjo in uporabite desno tipko in ukaz “Shrani kot”)

Filmi:
POKLONI ZVEZEK 2018 (480 MB – .mp4)

(Za prenos datotek priporo─Źljiva uporaba┬ádesne tipke┬áin ukaza “Shrani cilj kot”)

Spo┼ítovani ravnatelji, u─Źitelji in vzgojitelji!

Na Slovenski Karitas vas vabimo k podpori in sodelovanju v akciji Pokloni zvezek. ┼Żelimo zbrati ─Źim ve─Ź zvezkov za socialno ogro┼żene otroke in z va┼ío pomo─Źjo osnovno┼íolce spodbuditi k solidarnosti s sovrstniki.

Otroke in njihove star┼íe prosimo, da poklonijo nov, velik, ─Źrtan zvezek za osnovno┼íolce, ki tudi v Sloveniji potrebujejo pomo─Ź. ┼Żelimo zbrati zvezke za ve─Ź kot 12.000 otrok, ki jim Karitas vsako leto pomaga s ┼íolskimi potreb┼í─Źinami.

Otroci lahko na zadnjo stran razglednice, ki jo bodo odnesli domov, zapi┼íejo misel, pozdrav. za skritega prijatelja, ki bo zvezek prejel. Razglednico naj vlo┼żijo v darovani zvezek. Misli lahko tudi skupaj preberete pred celim razredom. Zbrane zvezke bodo ┼íole lahko predale bli┼żnji lokalni Karitas.

Akcija zbiranja zvezkov bo potekala do 9. junija 2017.

Zbrane zvezke lahko kadarkoli oddate tudi na najbli┼żji ┼íkofijski Karitas!
Hvala!