Znani Slovenci so skupaj z gledalci Planet TV v prvi dobrodelni oddaji Milijonar za prizadete v poplavah zbrali 53.002 evrov – sledi še ena dobrodelna oddaja in dražba za rumena majico zmagovalca dirke po Franciji

Na Planet TV skupaj s Slovensko karitas zbirajo sredstva za pomoč prizadetim v nedavnih poplavah v Sloveniji. V nedeljo 3.9.2023 je potekala posebna studijska oddaja Planet pomaga: Poplave 2023, humanitarna oddaja priljubljenega podkasta Fejmiči z Gašperjem Bergantom in Žanom Papičem ter dobrodelni Milijonar, v katerem so na vroči stol sedli Tina Gaber, Saša Lendero in Marko Miladinovič. Ti znani Slovenci so v prvem dobrodelnem milijonarju za pomoč poplavljenim skupaj zbrali 11.000 evrov. Skupaj z gledalci, ki so v času večera dobrodelnosti na Planetu prek klicnega centra ali SMS sporočil in QR kode darovali, se je v nedeljo 3. 9. 2023 zbralo 53.002 evrov. Iz srca HVALA!

Druga dobrodelna oddaja kviza Milijonar, ki bo na sporedu v petek, 8. septembra, ob 20. uri, ko bo Jure Godler v studiu gostil igralca Boruta Veselka in antropologa Dana Podjeda.

Prizadetim v poplavah lahko še naprej pomagate tudi gledalci. Kako?

  • Lahko pošljete SMS-sporočilo s ključno besedo PLANET10 na telefonsko številko 1919. S tem boste darovali deset evrov. Prispevajo lahko uporabniki Telekoma Slovenije, Telemacha, A1 in T-2. 
  • spletni banki lahko skenirate QR-kodo (na spodnji sliki) in darujete znesek po svoji izbiri.

Dobrodelna dražba rumene majice s podpisom zmagovalca Dirke po Franciji

Na Planetu bodo denarna sredstva za prizadete v poplavah zbirali tudi v prihodnjem tednu. Od ponedeljka bo v sodelovanju s Slovensko Karitas potekala posebna dražba za rumeno majico kolesarske Dirke po Franciji s podpisom letošnjega zmagovalca Jonasa Vingegaarda.

danes smo odprli posebno telefonsko številko in email, prek katere boste lahko sodelovali v dražbi za podpisano rumeno majico. Gledalce bodo na Planetu  z grafičnim prikazom in v živo v naših oddajah Planet 18 in Jutro na Planetu večkrat dnevno obveščali, kolikšno ceno je majica do tistega trenutka dosegla. Dražba bo potekala ves teden, od ponedeljka do nedelje. Kdo bo novi lastnik omenjene majice, bomo razglasili v ponedeljek, 11. septembra, v oddaji Jutro na Planetu.

Na dobrodelni dražbi lahko sodelujete preko tel: 051/555 557 ali e-mail: [email protected], kamor sporočite svoje podatke in znesek.

Iz srca HVALA Planet TV in vsem, ki sodelujete in darujete!

Več na: https://siol.net/planet-tv/milijonar/poglejte-koliko-so-v-dobrodelnem-milijonarju-za-prizadete-v-poplavah-zbrali-znani-slovenci-614747