V papirnicah Office&More zbirajo šolske zvezke, ki jih bodo podarili Slovenski karitas

V papirnicah Office&More zbirajo šolske zvezke, ki jih bodo podarili v dobrodelni namen. Zvezke bo Slovenska Karitas razdelila šolarjem v stiski.

V podjetju Acron, d.o.o., pod okriljem katerega delujejo papirnice Office&More in galanterije Bags&More, se zavedajo, da se vse družine ne veselijo počitnic, temveč se v mislih marsikaterega starša pojavljajo težke skrbi, ki bodo padle na njihova ramena, ko bodo šole prosti dnevi minili. Pred njimi je namreč pogosto nerešljiv izziv, kako svojim otrokom priskrbeti šolske potrebščine in vse ostalo, kar nujno potrebujejo za uspešen začetek novega šolskega leta.

Da bi čim več staršem pregnali takšne skrbi, v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More v mesecu juliju pripravljajo dobrodelno-prodajno akcijo zbiranja šolskih zvezkov. Vsaka stranka, ki bo v omenjenih poslovalnicah do 31. julija kupila uporaben šolski rokovnik Skul vajb, bo simbolično prejela šolski zvezek, ki ga bo predala v dobrodelni namen. Vse tako podarjene šolske zvezke bodo predali Slovenski Karitas, ki jih bo razdelila med šolarje, potrebne pomoči.

O dobrodelni akciji Olajšajmo vstop v šolo družinam v finančni stiski na kratko

Kdaj: v mesecu juliju 2019
Kje: v vseh papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More
Kako: ob vsakem nakupu rokovnika Skul vajb podarijo en šolski zvezek v dobrodelni namen
Zakaj: olajšati vstop v novo šolsko leto družinam v finančni stiski
Komu: Slovenski Karitas

 O šolskem planerju Skul vajb

Skul vajb je priročen rokovnik za šolsko leto 2019/2020 in je namenjen osnovnošolcem, srednješolcem in študentom za načrtovanje in zapisovanje šolskih obveznosti in prostočasnih aktivnosti. Oblikovan je tako, da je lahek in majhen, v velikosti beležke, ter zato ne obremeni šolske torbe. Mladi ga bodo sprejeli kot uporaben pripomoček in bo zato zagotovo prodajna uspešnica.