Pomoč pri plačilu terapij

Gospod Dušan je pred leti doživel hudo poškodbo, ko je prišel v stik z visoko električno napetostjo. Utrpel je obsežne opekline po telesu, saj je ob samem stiku zagorel. Sila ga je odbila v kovinski predmet, pri čemer si je zlomil dve vretenci v prsnem delu hrbtenice ter utrpel poškodbo glave. Ko se je po treh tednih zbudil iz kome, so bile diagnoze zdravnikov slabe. Njegova močna volja do življenja mu je pomagala, da je po dolgotrajnem in napornem zdravljenju dobro okreval. Ostala je poškodba hrbtenice in paraplegija.

Fotografija je simbolična.

Gospod se je uspel toliko osamosvojiti, da lahko opravi najbolj osnovne življenjske potrebe. Zaradi vzdrževanja svojega telesa se mora posluževati številnih razgibavanj, terapij, masaž, zdravil in krem. Ker je od tega veliko samoplačniškega, njegov dohodek pa je invalidska pokojnina, se obrača na vašo pomoč.  Skupaj Dušanu vsaj malo olajšamo njegovo težko življenjsko preizkušnjo. Hvala.

Stisko je posredovala Škofijska karitas Celje.

Zahvaljujemo se vam za vsak dar.

SMS sporočilo: UPANJE5 na 1919 ali UPANJE10 na 1919 in prispevali boste 5 EUR/ 10 EUR.

Podatki za nakazilo

Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana
TRR : SI56 02140-0015556761
BIC banke: LJBASI2X
Koda namena: CHAR Sklic: SI00 904
Namen: ZAupanje

Koda za mobilno banko:Nakazilo preko mBills:
Skenirajte kodo za direktno nakazilo preko spletne ali mobilne banke.Preko aplikacije mBiils (v app pritisnite na znak za EUR, izberite Slikaj in plačaj – QR.)
Ta slika ima prazen atribut alt; ime datoteke je mbills-klic-dobrote-2020.png

Donirate lahko tudi s pomočjo spodnjega obrazca:

  * Vsa polja so obvezna

  Ime

  Priimek

  Naslov

  Poštna številka

  Kraj

  Določite znesek v EUR:

  Izberite način plačila