Vabilo na dobrodelni koncert: Koča, ki povezuje.

Mladi prostovoljci youngCaritas organiziramo dobrodelni koncert, z naslovom: “Koča, ki povezuje.” Z zbranimi sredstvi želimo obnoviti kočo na Rakitni. Koncert bo potekal v sredo, 29. septembra ob 18. uri na forumu pred OŠ Alojzija Šuštarja v Ljubljani. V primeru slabega vremena bo koncert potekal v dvorani Matije Tomca na Škofijski klasični gimnaziji.

O KOČI

Koča mladim prostovoljcem in socialno šibkejšim predstavlja možnost povezovanja, druženja in izvajanja različnih projektov, kot so letovanja za socialno ogrožene, družabni dnevi, izobraževanja ipd. Koča je potrebna prenove, da se bodo v njej lahko povezovale večje skupine. Več o koči si preberite na: https://youngcaritas.si/koca-na-rakitni/

KONCERT

Koncert bo potekal na prostem. Želimo si ustvariti prijetno in sproščeno vzdušje, zato ne bo organiziranih sedišč, prinesite pa s seboj podlage za sedenje in kakšno dekco, ter si tako zagotovite svoj prijeten kotiček. Prostora bo dovolj za vse.
Na samem dogodku bo obvezen PCT pogoj!

Z nami bodo: Uroš in Tjaša, Gašper Rifelj, Nejc Trček, Tris, Fantje iz dveh bregov, Pulse, pesnik Primož Rogelj, ansambel LUN’CA, Žiga X Gombač ter ostali.
Za sladko presenečenje pa bo poskrbel Anže Kuplenik, Masterchef 2019. Dogodek bo prenašan tudi preko socialnih omrežij.

Preko SMS sporočila

  • Rakitna5 na 1919

S poslanim sporočilom darujete 5€

Preko prostovoljnih prispevkov na koncertu

Na TRR Karitas

Slovenska karitas
Kristanova ulica 1
1000 Ljubljana
TRR: SI56 0214 0001 5556 761
Sklic: 00 903
Namen: Rakitna