Nagovor Mercatorja prostovoljcem Karitas

Spoštovani prostovoljke in prostovoljci Slovenske karitas,

Ko je težko, je treba stopiti skupaj, in to v Mercatorju vemo. Zato tudi mi stojimo ob strani tistim, ki najbolj potrebujejo pomoč, in tistim, ki so zdaj v prvih vrstah v boju proti epidemiji. Slovenski karitas je Mercator doniral 15 ton živil in higienskih potrebščin. Brez vas pa pomoč ne bi prišla v prave roke, brez vašega požrtvovalnega in prostovoljnega dela ne bi bilo humanitarnosti, kot jo poznamo. Zato vam v sodelovanju s priznanimi proizvajalci, partnerji projekta Moje znamke,  v gesto zahvale pošiljamo paket z malico in nekaj pozornostmi. 

Z mislijo »Minute za junake« je Mercator tudi zdravstvenemu osebju na COVID-19 točkah po Sloveniji ves mesec dostavljal malice, prav tako smo malice dostavili pripadnikom Civilne zaščite v najbolj  izpostavljenih mestih,  to je v Šmarje pri Jelšah, v Metliko in Ljutomer, na željo pripadnikov civilne zaščite Postojna pa smo malice poslali tudi tamkajšnjemu Domu upokojencev.  V Mercatorju smo se zahvalili tudi našim zaposlenim v trgovinah in logistiki, saj so tudi oni pomemben dejavnik preskrbe prebivalstva. Tako smo dosegli več kot 13.000 plemenitih ljudi, posameznic in posameznikov, ki jim želimo reči: hvala!

V zahvali junakinjam in junakom tega časa so se nam pridružili mnogi po Sloveniji in nam poslali tudi svoja sporočila prek Mercatorjeve Facebook skupine M soseska s ključnikom #minutezajunake.

Upamo, da vam bo paket prišel prav, predvsem pa, da vam bodo številne dobre misli in želje polepšale dan.

Vaš Mercator s partnerji projekta Moje znamke