Prijava na obveščanje o zasvojenostih

Slovenska karitas izvaja več programov s področja zasvojenosti.

Skupnosti MOST (Močni, Odločni – Skupaj smo Trdni) je projekt vzpostavitve posebnih stanovanjskih skupnosti oziroma spremljanih samostojnih gospodinjstev za tiste zdravljene alkoholike in druge odvisnike, ki v procesu reintegracije potrebujejo kontinuirano in dolgoročno strokovno in osebno podporo pri vsakodnevnih življenjskih izzivih.

Združujemo ter povezujemo informacije strokovnjakov, organizacij in oseb z izkušnjo zasvojenosti.

Če želite, da vas obveščamo o pomembnih dogodkih, novostih in informacijah, vas vabimo, da se prijavite na našo listo za obveščanje.

Vašega e-naslova ne bomo posredovali nikomur in ga bomo uporabili zgolj za obveščanje o programih in informacijah, povezanih z zasvojenostmi. S seznama se lahko tudi kadarkoli odjavite.

Za vprašanja in pomoč smo vam na voljo na e-naslovu [email protected] ali 01 300 59 60.


Prijavnica:

Prosimo, vpišite veljaven e-poštni naslov.

“S klikom na polje »DA« spodaj potrjujete, da do morebitnega preklica sprejemate naša obvestila po elektronski pošti. Za namen obveščanja z e-pošto hranimo elektronski naslov, ime, priimek in organizacijo. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Še več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov.

Za prejemanje obvestil se je potrebno strinjati z našo politiko o varovanju osebnih podatkov.

Vaša prijava na e-novice je bila uspešna.
Vpisani e-poštni naslov je že prijavljen.
Lahko se tudi odjavite v vsakem prejetem sporočilu.
Prijava ni uspela.
Ko ste se zadnjič odjavili, ste nam naročili, da vaš e-poštni naslov shranimo na naš seznam stikov, ki ne želijo prejemati skupinskih sporočil. Za ponovno prijavo nam zato, prosimo, pišite na [email protected] ali nas pokličite na telefon 01 300 5960<.
Prijava ni uspela.
Prosimo, poskusite ponovno ali nas pokličite na telefon 01 300 5960.

Več o programu Skupnosti MOST