ZA DRU┼ŻINE S PETIMI ALI VE─î OTROKI – DELOVNI ZVEZKI BREZPLA─îNO!

Spoštovani starši!

Zavedamo se, da stro┼íki ob vstopu v novo ┼íolsko leto mo─Źno bremenijo tudi velike dru┼żine. Izdatki pogosto presegajo Va┼íe zmo┼żnosti, ┼íe posebej, kadar ve─Źina otrok obiskuje ┼íolo. Z akcijo »Za dru┼żine s petimi ali ve─Ź otroki – delovni zvezki brezpla─Źno!« ┼żelimo pomagati ┼íoloobveznim otrokom iz dru┼żin s petimi ali ve─Ź otroki po vsej Sloveniji, tudi ─Źe kateri med njimi ┼íe ne hodi v ┼íolo ali ─Źe nadaljuje ┼íolanje kot dijak ali ┼ítudent. V dru┼żinah, ki so prejele pomo─Ź lansko leto, je bilo skupno 964 otrok: 505 osnovno┼íolcev, 257 dijakov in ┼ítudentov in 202 pred┼íolska. Brezpla─Źne delovne zvezke je prejelo 343 osnovno┼íolcev.

S Škofijsko karitas Ljubljana letos sodelujejo:

1.      Ataja d.o.o., Trpin─Źeva 96 , Ljubljana,
2.      i 2 d.o.o., Koprska ulica 94, Ljubljana,
3.   Mladinska knjiga Zalo┼żba,d.d., Slovenska cesta 29, Ljubljana,
4.   Zalo┼żba Rokus Klett d.o.o., Stegne 9b, Ljubljana
5.   Zalo┼żba Tangram, Dolenjska cesta 242b, Ljubljana.

Na razpolago so samo osnovno┼íolski delovni zvezki teh zalo┼żb!

NAVODILA:

1. Izpolnite obrazec pro┼ínje, ki je v prilogi. V obrazec vpi┼íite samo delovne zvezke sodelujo─Źih zalo┼żb (avtor, naslov, izdaja). 2. ┼átevilo vzdr┼żevanih dru┼żinskih ─Źlanov dokazujete s fotokopijo veljavne odlo─Źbe o otro┼íkem dodatku.3. Prilo┼żite kopijo seznama delovnih zvezkov za ┼íolsko leto 2008/09, ki ste ga prejeli v ┼íoli.

DODATNE INFORMACIJE lahko dobite vsak delovni dan od 8. do 16. ure, ob petkih do 14. ure po telefonu ┼ít. 01 43-92-130 in 051 693-322 ter na e-naslovu: [email protected]

PROŠNJO S PRILOGAMI POŠLJITE DO 19. JULIJA 2008 NA NASLOV: ŠKOFIJSKA KARITAS LJUBLJANA, POLJANSKA 2, 1000 LJUBLJANA.

Nepopolnih vlog in vlog oddanih po izteku roka ne bomo obravnavali in bodo zavr┼żene!

Delovne zvezke boste prevzeli na Poljanski 2 v Ljubljani ali prejeli po po┼íti od 11. do 22. avgusta 2008. O tem Vas bomo obve┼í─Źali z SMS-i ali po e-po┼íti.

 ┼ákofijska karitas Ljubljana Tone Kompare, direktor

Spodaj je pripeta pro┼ínja v word in pdf datoteki.