VABLJENI NA 25. DOBRODELNI DECATHLON ŠTUDENTSKI TEK NA GRAD

V torek, 22. maja vas vabimo na tradicionalni ┼ítudentski tek po ljubljanskih ulicah od Pre┼íernovega trga do Ljubljanskega gradu. Tudi leto┼ínji ┼ítudentski tek na grad bo dobrodelen. Pod geslom ÔÇ×Sem ┼ítudent in pomagamÔÇŁ bo┬á ┼áOU v Ljubljani v sodelovanju s Slovensko karitas zbiral prehrambene izdelke ter izdelke za higiensko oskrbo za slovenske dru┼żine v stiski. Prvih 1.500 udele┼żencev prejme spominsko majico 25. Decathlon ┼ítudentskega teka na grad. Pridru┼żi se nam tudi ti. Prijave sprejemamo do nedelje, 20. maja. Za ve─Ź klikni tukaj.

┼átudentski tek na grad je od leta 2016 tudi dobrodelen. V sodelovanju s Slovensko karitas bomo tako zbirali prehrambne izdelke ┼íiroke porabe ter izdelke za higiensko oskrbo za slovenske dru┼żine v stiski. Lansko leto smo zbrali nekaj ve─Ź kot 1.500 kg konzervirane hrane in ┼íolskih potreb┼í─Źin za otroke, ki jih je Slovenska Karitas namenila najbolj potrebnim v Sloveniji. Pridru┼żi se tudi ti ┼ítudentskemu teku solidarnosti. Ne odla┼íaj in se prijavi zdaj!
Decathlon bo v leto┼ínjem letu podaril 1.000 ÔéČ (50 vrednostnih bonov po 20 ÔéČ) za otroke slovenskih dru┼żin v stiski.

Teka se lahko udele┼żite rekreativno ÔÇô brez meritve ─Źasa ali tekmovalno ÔÇô z meritvijo ─Źasa. Prijave v tekmovalno kategorijo ÔÇô z meritvijo ─Źasa ÔÇô bomo sprejemali do nedelje, ┬á20. maja, medtem ko bodo prijave v rekreativno kategorijo mo┼żno na dan teka na Pre┼íernovem trgu med 16:30 in 18:00.

Novost leto┼ínjega ┼ítudentskega teka na grad je uvedba dodatne teka┼íke kategorije samo za dijake. Tudi letos bo Decathlon Ljubljana prispeval bogat nagradni sklad: posamezniki uvr┼í─Źeni od 1. do 3. mesta v vseh kategorijah z meritvijo ─Źasa bodo prejeli vrednostni bon za 50 ÔéČ unov─Źljiv v trgovini Decathlon Ljubljana. Obenem bomo letos nagradil tudi najbolj izvirno deset ─Źlansko teka┼íko ekipo s 500 ÔéČ┬ávrednostnih bonov za nakup v trgovini Decathlon Ljubljana. Za osve┼żitev v cilju bodo vsi teka─Źi prejeli izotoni─Źni napitek Oshee.

┼átudentski tek na grad je mno┼żi─Źna ┼íportno rekreativna prireditev, katere cilj je promocija gibanja, kot ene izmed pomembnih sestavin kakovostnega ┼żivljenje. S prireditvijo ┼átudentski tek na grad spodbujamo gibanje za zdravje ÔÇô spodbujamo tek, kot najbolj dostopno oblik ┼íportno gibalne aktivnosti. ┼átudentski tek na grad je prispevek ┼ítudentskega ┼íporta Ljubljani, univerzitetnemu in ┼íportnemu mestu.

┼átudentski tek na grad se je uveljavil, kot prepoznana blagovna znamka, tako med ┼ítudenti, kot med prebivalci Ljubljane. ┼átudentski tek na grad je ena izmed najbolj mno┼żi─Źnih teka┼íkih prireditev v Ljubljani, ki se je vsako leto udele┼żi med 1.500 in 2.000 teka─Źev in teka─Źic. ┼átudentski tek na grad je edina brezpla─Źna mno┼żi─Źna teka┼íka prireditev v Ljubljani. Z ve─Źjim ┼ítevilom udele┼żencev se lahko pona┼íata le Ljubljanski maraton in Tek trojk.

25. Decathlon ┼ítudentski tek na grad podpirajo: Slovenska karitas, ┼áOU v Ljubljani, Mestna ob─Źina Ljubljana, ┼áportna unija Slovenije, Fundacija za ┼íport, ARC-Kranj d.o.o., Timing Ljubljana, ┼áportni dnevnih EkipaSN, Val 202 ter Zavod ┼áKL ter glavni pokrovitelj Decathlon Ljubljana d.o.o.