Klic dobrote 2012

KLIC DOBROTE 2012

Slovenska karitas skupaj z RTV Slovenija je priredila 22. tradicionalni dobrodelni koncert KLIC DOBROTE, ki je bil v sredo, 28. novembra 2012 ob 20.00 v Dvorani Golovec v Celju. Koncert so prena┼íale TV Slovenija, Radio Slovenija I. program in Radio Ognji┼í─Źe.
Prireditev v dvorano vsako leto privabi ┼ítevilne obiskovalcev, ki pomagajo Karitas zbrati nujno potrebna sredstva za laj┼íanje stisk najrevnej┼íih dru┼żin po vsej Sloveniji. ┼átevilni nastopajo─Źi glasbeniki, pevci, zbori, plesalci in drugi umetniki bodo tudi letos s svojim nastopom nagovorili slovensko javnost. Trkali so na dobroto src in pozivali k pomo─Źi dru┼żinam v stiski.

Nastopili so:

Rok Trkaj
Elda Viler
Ana De┼żman
Nina Pušlar
Vokalna skupina Sonus
Ans. Roka ┼Żlindre
Tanja ┼Żagar
Ans. Mira Klinca
Preloški muzikanti
Manuela Bre─Źko
Marko Hribernik
Elena Hribernik
Iris
projekt Canta!
skupina Presene─Źenje

Koncert sta povezovala Mojca Mavec in Matja┼ż Merljak.
Scenarij je pripravil Tadej Sadar, re┼żiser prireditve pa je bil Toma┼ż ┼ávigelj.

V ─Źasu koncerta so se lahko gledalci ob neposrednem televizijskem in radijskem prenosu s telefonskim darovanjem sredstev aktivno vklju─Źijo v akcijo.
V letu 2011 v ─Źasu koncerta┬á za dru┼żine v stiski se je zbralo 131.000 evrov. Z zbranimi sredstvi na koncertu in v spremljajo─Źih akcijah Klica dobrote, je pomo─Ź prejelo preko 20.000 dru┼żin po vsej Sloveniji,

Letos vas v duhu gesla Veselje v so┼żitju, ┼íe posebej vabimo, da skupaj, z veseljem in v so┼żitju odgovorimo na Klic dobrote za pomo─Ź dru┼żinam v stiski. ┼áe posebej dru┼żine z otroki, kjer so star┼íi izgubili zaposlitev ali ne dobijo pla─Źila za delo, so pred te┼żkimi preizku┼ínjami in te┼żavami, ki jih sami ne morejo re┼íiti. ┼átevilo dru┼żin in tudi potrebe se ┼żal stalno pove─Źujejo. Tudi na┼ía pro┼ínja vsem ljudem dobrega srca, da skupaj pomagamo, je letos ┼íe toliko ve─Źja.

Izpolnite prijavo in domov boste prejeli polo┼żnico.

* Vsa polja so obvezna

Ime in priimek

Naslov

Poštna številka

Kraj

Znesek:

Namen:

Poslani podatki bodo hranjeni in uporabljeni izklju─Źno za obve┼í─Źanje o dobrodelnih akcijah in dejavnostih Slovenske karitas.

Podatki za direktna nakazila na TRR:

Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana, TRR : SI56 02140-0015556761

Podatki za nakazila iz tujine: IBAN: SI56021400015556761, SWIFT BIC KODA: LJBASI2X

Namen: Klic dobrote
Sklic: 00 3514
Opis: Redna pomo─Ź dru┼żinam v Sloveniji

Posnetek koncerta si lahko ogledate na tej povezavi.