Dru┼żba Mercator d.d. je podarila ┼íolske potreb┼í─Źine Slovenski karitas

Na Slovenski karitas, z dobrodelno akcijo Otroci nas potrebujejo, zbiramo denarna sredstva in ┼íolske potreb┼í─Źine, ki jih bomo, v mesecu avgustu, razdelili socialno ogro┼żenim dru┼żinam s ┼íoloobveznimi otroki po vsej Sloveniji za la┼żji pri─Źetek novega ┼íolskega leta.

Dobrodelna akcija z naslovom Otroci nas potrebujejo je nadaljevanje dobrodelne akcije Pokloni zvezek, v kateri smo s pomo─Źjo otrok v vrtcih in u─Źencev v osnovnih ┼íolah zbrali preko 20.000 zvezkov.

Na┼íemu pozivu po pomo─Źi se je odzvala tudi dru┼żba Mercator d.d., ki je┬á za socialno ogro┼żene otroke, podarila ┼íolske potreb┼í─Źine v skupni vrednosti 5.975,10 EUR.

Dru┼żba Mercator d.d. je, ┼że v sklopu dobrodelne akcije Pokloni zvezek, omogo─Źila brezpla─Źen tisk razglednic, ki so jih otroci skupaj z zvezkom namenili sovrstnikom iz socialno ogro┼żenih dru┼żin. Na te razglednice so otroci napisali misel ali narisali risbo, jo vlo┼żili v zvezek in ga z lepimi mislimi namenili otrokom v stiski.

Slovenska karitas se iskreno zahvaljuje dru┼żbi Mercator d.d. in vsem ostalim dobrotnikom za vsa podarjena sredstva, ki so namenjena ljudem v stiski.

Dru┼żine v stiski se po pomo─Ź glede ┼íolskih potreb┼í─Źin lahko obrnejo na najbli┼żjo Karitas v ┼żupniji oz. na ┼íkofijske Karitas v Celju, Ljubljani, Mariboru, Novemu mestu, Novi Gorici in Murski Soboti. Neposredna pomo─Ź bo realizirana bodisi v obliki ┼íolskih potreb┼í─Źin bodisi v obliki bonov ali naro─Źilnic za nakup.

Vsi, ki bi ┼żeleli pomagati, lahko prispevek v vi┼íini 1 ÔéČ kadar koli prispevajo tudi s poslanim SMS sporo─Źilom s klju─Źno besedo KARITAS na 1919.

Na voljo je tudi transakcijski ra─Źun:

Slovenska karitas, Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana,
TRR: 02140ÔÇô0015556761,
sklic: 3620,
namen: Otroci nas potrebujejo