Brezpla─Źni delovni zvezki zalo┼żbe Rokus-Klett, Tangram in i 2 za dru┼żine s petimi ali ve─Ź otroki

Stro┼íki ob vstopu v novo ┼íolsko leto mo─Źno bremenijo tudi velike dru┼żine in pogosto presegajo finan─Źne zmo┼żnosti star┼íev, ┼íe posebej, kadar ve─Źina otrok v dru┼żini ┼íe vedno obiskuje ┼íolo. Velikim dru┼żinam po vsej Sloveniji ┼żelimo pomagati v akciji »Za dru┼żine s petimi ali ve─Ź otroki – delovni zvezki brezpla─Źno!«. Na pobudo Zalo┼żbe Rokus d.o.o. smo tak┼íno akcijo prvi─Ź izpeljali pred dvema letoma in pomagali 34 dru┼żinam. Lansko leto je sodelovalo pet zalo┼żb. Pomagali smo 134 dru┼żinam iz vseh delov Slovenije. Vrednost pomo─Źi je presegla 11.000,00 €.

Letos s ┼ákofijsko karitas Ljubljana sodelujeta Zalo┼żba Rokus Klett d.o.o., Stegne 9b, Ljubljana, Zalo┼żba Tangram d.o.o., Dolenjska cesta 242b, Ljubljana in i 2, dru┼żba za zalo┼żni┼ítvo, izobra┼żevanje in raziskovanje, Koprska 94, Ljubljana.

                  

Z AKCIJO PO VSEJ SLOVENIJI POMAGAMO:
• ┼íoloobveznim otrokom iz dru┼żin s petimi ali ve─Ź otroki,
• tudi ─Źe kateri od otrok ┼íe ne hodi v ┼íolo ali ─Źe nadaljuje ┼íolanje kot dijak ali ┼ítudent.

┼átevilo vzdr┼żevanih dru┼żinskih ─Źlanov prosilci dokazujejo s fotokopijo veljavne odlo─Źbe o otro┼íkem dodatku. Vlogi prilo┼żijo tudi kopijo seznama delovnih zvezkov za ┼íolsko leto 2007/08, ki ga dobijo v ┼íoli. V obrazec vpi┼íejo samo delovne zvezke sodelujo─Źih zalo┼żb.

DODATNE INFORMACIJE o akciji po telefonu na 01 43-92-130 in 051 693-322. Dosegljivi bomo tudi na e-naslovu: [email protected]

Prošnje bomo sprejemali do 13. julija 2007 na naslovu:

ŠKOFIJSKA KARITAS LJUBLJANA, POLJANSKA 2, 1000 LJUBLJANA.

Nepopolnih vlog in vlog, oddanih po izteku roka, ne bomo obravnavali! Iskreno upamo, da se bo tej pobudi v prihodnjih letih pridru┼żil ┼íe kdo, oziroma da bo dr┼żava z ve─Ź posluha na┼íla sredstva za brezpla─Źne delovne zvezke za vse ┼íolarje.

Škofijska karitas Ljubljana Tone Kompare, direktor