Blagoslov skladi┼í─Źa z rabljeno obleko in ostalo opremo

┼ákofijska Karitas Ljubljana (┼áKL) pripravlja otvoritev in blagoslov prenovljenega skladi┼í─Źa rabljene obleke in ostale opreme, ki bo v torek, 23. oktobra 2007, ob 11.00 na Hudovernikovi ulici 6 v Ljubljani. Skladi┼í─Źne prostore bo blagoslovil ljubljanski nad┼íkof in metropolit, msgr. Alojz Uran, dogodek pa je tudi prilo┼żnost za zahvalo vsem, ki so sodelovali pri obnovi.

Otvoritev se bo za─Źela ob 11. uri z uvodno pesmijo, sledil pa bo pozdravni nagovor z zahvalo izvajalcem ter s sporo─Źilom za medije, ki ga bo izrekel direktor ┼ákofijske Karitas Ljubljana, msgr. Tone Kompare. Sledil bo nad┼íkofov blagoslov prostorov in nagovor predstavnika Mestne ob─Źine Ljubljana. Po zaklju─Źni zahvalni pesmi bodo udele┼żenci povabljeni k neformalnemu dru┼żenju.

Ljudi dobre volje prosijo, naj poklonijo sodobne in dobro ohranjene stvari, po katerih je pomo─Źi potrebni najpogosteje povpra┼íujejo, npr. po modernih in ┼íportnih obla─Źilih in obutvi za otroke in mladostnike, po otro┼íki (vozi─Źkih, varnostnih stolih, avtomobilskih sede┼żih) in ┼íportni opremi (smu─Źeh, rolerjih), toplih zimskih obla─Źilih za odrasle (bundah, nepremo─Źljivih ─Źevljih), pa tudi po posteljnini, posodi in dobro ohranjenih ter delujo─Źih kuhinjskih pripomo─Źkih (me┼íalcih, sesalcih).

Dodatne informacije dobite na ┼ákofijski Karitas Ljubljana, Poljanska cesta 2, 1000 Ljubljana, tel.: 01/439–21–30, e-po┼íta: [email protected] ali na spletni strani http://www.karitas.si